Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,  

 

            Ξεκινώντας η σχολική χρονιά θέλω να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

            Στα πλαίσια της προσπάθειας μου για διαρκή και άμεση ενημέρωση σας σε όλα τα θέματα που αφορούν το ΠΥΣΠΕ και την υπηρεσιακή μας κατάσταση, θα εξακολουθήσω να σας αποστέλλω τα ενημερωτικά σημειώματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Σχολείου σας. Επιπλέον μπορείτε να επισκέπτεστε το ιστολόγιό μου στη διεύθυνση: http://fanispapadakis.blogspot.com.

             Μετά τους λιγότερους διορισμούς που έγιναν τα τελευταία 60 χρόνια, ακολούθησαν οι αποσπάσεις με μεγάλη καθυστέρηση που άφησαν πολλούς συναδέλφους, με σοβαρούς οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και τις οικογένειές τους.

Οι συνάδελφοι αυτοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης ή τροποποίηση, προκειμένου να εξεταστεί στη Β΄ΦΑΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ που είναι επιβεβλημένο να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

             Η καθυστερημένη πραγματοποίηση των αποσπάσεων είχε σαν αποτέλεσμα και την καθυστερημένη ολοκλήρωση των υπηρεσιακών μεταβολών εντός του ΠΥΣΠΕ Ξάνθης.

             Τις επόμενες ημέρες το ΠΥΣΠΕ Ξάνθης, θα ακολουθήσει την εξής σειρά, προκειμένου με την έναρξη των μαθημάτων όλοι οι συνάδελφοι να ξέρουν σε ποιο σχολείο ή νηπιαγωγείο θα είναι:

  1. 1.Θα προσδιοριστούν τα λειτουργικά κενά των σχολείων.
  2. 2.Θα προσδιοριστούν οι λειτουργικές υπεραριθμίες και θα προσδιοριστούν ονομαστικά οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί.
  3. 3.Θα τοποθετηθούν πρώτα οι υπεράριθμοι συνάδελφοι (οργανικά και λειτουργικά) συγκρινόμενοι μεταξύ τους και με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης.
  4. 4.Τέλος θα τοποθετηθούν οι συνάδελφοι που είναι στη διάθεση, οι συνάδελφοι που ήρθαν με απόσπαση και οι συνάδελφοι που ζητούν απόσπαση σε άλλο σχολείο ή νηπιαγωγείο του ΠΥΣΠΕ Ξάνθης, συγκρινόμενοι όλοι μεταξύ τους και με βάση τα μόρια που ίσχυσαν από φέτος για τις αποσπάσεις.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μου.

    

         Συναδελφικά

                                                                         Παπαδάκης Φάνης