ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                    ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α.Μ.Θ.                                                      ΑΙΡΕΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ

Τηλ: 6947683000                                                                         Τηλ: 6947020733

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.                                                                     e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

           

   ΠΡΟΣ :

  1. 1.Σύλλογο εκπ/κών ΠΕ Ξάνθης                                                           Ξάνθη 16.1.2012
  2. 2.Συναδέλφους ΠΕ Ξάνθης

 Κοινοποίηση

  1. Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

            Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΔΟΕ με τη οποία απαιτεί !!! από το Υπουργείο Παιδείας, την ένταξη των αιρετών των ΑΠΥΣΠΕ και των ΠΥΣΠΕ όλης της χώρας στο βαθμό Α΄, για όσο καιρό ασκούν τα καθήκοντά τους και ασχέτως αν πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου.

 

            Εκτιμούμε, ότι με αυτή την ενέργειά του το Δ.Σ. της ΔΟΕ, δίνει την χαριστική βολή στην αξιοπιστία του συνδικαλιστικού μας κινήματος και πλέον οι συνάδελφοι μετά το «έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν» θα λένε πια και «έχουμε τους συνδικαλιστές που μας αξίζουν».

 

ΟΧΙ κύριοι συνάδελφοι, ΕΜΕΙΣ δεν συμφωνούμε σ αυτό και ΔΕΝ θα σας ακολουθήσουμε.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς που το διακύβευμα δεν είναι μόνο η υπαλληλική μας επιβίωση αλλά και η αξιοπρέπειά μας, το ίδιο μας το συνδικάτο υποκύπτει σε παιχνίδια εξουσίας και συνδιαλλαγής με τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα και πέρα από την εργασιακή μας εξαθλίωση, συναινεί και στη συνδικαλιστική μας απαξίωση.

            Εμείς λοιπόν, αρνούμαστε να ζητήσουμε, αρνούμαστε και να λάβουμε μόνον για εμάς, οτιδήποτε επιπλέον, πέραν αυτών που έχουν όλοι οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι μας εξέλεξαν για να προασπίζουμε με εντιμότητα αλλά και με ανιδιοτέλεια, τα δικαιώματά τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

            Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που όλοι μας κατακρίναμε δημόσια στις Γενικές μας Συνελεύσεις, την αύξηση σε μία νύχτα του επιδόματος θέσης και την κατάταξή στο βαθμό Α΄, των Περιφερειακών Δ/ντών και των Δ/ντών Εκπαίδευσης.

            ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ.

            Εμείς δεν θέλουμε τον βαθμό Α΄. Θέλουμε τον ίδιο βαθμό στο οποίο καταδικάσανε το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου. Θέλουμε να παλέψετε όλοι, για να ξαναδώσουν όχι σε εμάς αλλά στον Έλληνα εκπαιδευτικό την αξιοπρέπειά του. Θέλουμε να κοντράρετε όλους αυτούς που σε μια νύχτα αλλάξανε τη ζωή μας προς το χειρότερο.

 

            Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 

            ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ αυτή την συνδικαλιστική απαξίωση, στην οποία κάποιοι μας οδηγούν εσκεμμένα.

            ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ πιστοί στην πεποίθηση ότι το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να αγωνίζεται μόνο για τα συμφέροντα των συναδέλφων και του κλάδου.

ΚΑΛΟΥΜΕ καθέναν από εσάς ξεχωριστά να λάβει ξεκάθαρη θέση, με μοναδικό κριτήριο το καλό του κλάδου, το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εκπαίδευσης.

ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ αυτό και μόνο αυτό, που η κοινωνία και όλοι οι συνάδελφοι περιμένουν από εμάς.

 

 

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                               ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α.Μ.Θ.                                                                 ΑΙΡΕΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ


Δημοσίευση Εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" 18.1.2012 pdf small


Δημοσίευση Εφημερίδας "ΜΑΧΗΤΗΣ" 19.1.2012 pdf small