Απαντώντας σε ερωτήματα συναδέλφων/συναδελφισσών σας ενημερώνω πως, λόγω της αναστολής υπηρεσιακών μεταβολών και επειδή οι μεταθέσεις-τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΠΕ Ξάνθης δεν έχουν οριστικοποιηθεί:

  • Οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες που ήρθαν με μετάθεση από άλλο ΠΥΣΠΕ (ακόμη κι αν τοποθετήθηκαν οργανικά σε κάποιο σχολείο) θα κάνουν αναφορά ανάληψης στη Διεύθυνση ΠΕ Ξάνθης.
  • Όσοι/όσες είναι στη διάθεση (ακόμη και αν τοποθετήθηκαν οργανικά σε κάποιο σχολείο) θα κάνουν αναφορά ανάληψης στη Διεύθυνση ΠΕ Ξάνθης.
  • Οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες που υπηρετούν με απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Ξάνθης (ακόμη και αν πήραν μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ Ξάνθης) θα κάνουν αναφορά ανάληψης στην υφιστάμενη οργανική τους θέση.
  • Οι συναδελφοι/συναδέλφισσες που υπηρετούν στην οργανική τους και πήραν μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ Ξάνθης δεν θα κάνουν αναφορά ανάληψης στη νέα τους οργανική και παραμένουν στην υφιστάμενη οργανική τους θεση

*Οι μεταθέσεις-τοποθετήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν θα αλλάξουν, απλά θα επικυρωθούν μετά την άρση της αναστολής των υπηρεσιακών μεταβολών μετά την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης!

Καλό καλοκαίρι
Φάνης Παπαδάκης