Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Σας επισημαίνω την ανάγκη αποστολής με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. των δικαιολογητικών, όσων έχουν κάνει αίτηση για μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ Ξάνθης, σύμφωνα με το ενημερωτικό mail που έστειλε η Διεύθυνση ΠΕ Ξάνθης σε όλες τις σχολικές μονάδες του νομού μας! 

Συναδελφικά

Φάνης Παπαδάκης


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΞΑΝΘΗΣ
ΟΣΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΟΥΝ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ 29/11/2019 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ